Hieronder kunt u meer lezen
over een aantal actualiteiten
en mijlpalen in mijn leven, werk en studie!

Over mij

 • veenendaal

  Oktober 1997

  Op 4 oktober 1997 ben ik geboren te Veenendaal.

 • rembrandt-college

  2009-2014

  Middelbare school

  Ik heb op de middelbare school het Rembrandt-College te Veenendaal gezeten. Hier heb ik HAVO gedaan.

 • Hogeschool van Amsterdam

  September 2014

  Studie

  Gelijk na de middelbare school ben ik begonnen met de studie Communication and Multimedia Design aan de Hogeschool van Amsterdam.
  Ik heb mijn propedeuse in juli 2014 behaald.

 • Hogeschool van Amsterdam

  September 2015

  Studie

  In 2015 ben ik begonnen aan mijn tweede jaar bij CMD. In dit zelfde jaar heb ik ook besloten me te specialiseren in Vormgeving.

 • Hogeschool van Amsterdam

  Mei 2016

  Stage

  In mijn tweede jaar bij CMD heb ik stage gelopen bij het bedrijf Stroomt Interactions. Als Visual Designer in een Interaction gericht bedrijf heb ik een bijzondere en leerzame ervaring gehad.

 • Hogeschool van Amsterdam

  September 2016

  Studie

  In 2016 ben ik begonnen aan mijn derde jaar bij CMD. Ik heb een sterkere visie over design ontwikkeld en heb (gedeeltelijk door deze visie) besloten om de minor Filosofie te volgen.

 • Hogeschool van Amsterdam

  December 2016

  Werk

  Ik ben begonnen als Visual Design Lead bij het nieuwe bedrijf Burloc.com in Amsterdam! Hierbij ontwikkel ik huisstijlen, printwerk en prototypes.

 • Hogeschool van Amsterdam

  Januari 2017

  Verhuizing

  Ik ben verhuisd naar Amsterdam!

 • Januari 2017

  Werk

  Maria Barmentlo Design is vanaf nu officieel geregistreerd als een eenmanszaak.

 • En nog veel
  meer in het
  vooruitzicht!

Foto van Maria Barmentlo in persoon

Ik ben Maria Barmentlo


Ik ben een designer uit Amsterdam die Communication and Multimedia Design aan Hogeschool van Amsterdam studeert. Met mijn ontwerpen en idee├źn wil ik mensen inspireren en helpen; niet door de gebruiker slechts een mooi plaatje te geven, maar ik wil mensen ook iets leren. Dit doe ik voornamelijk door middel van Visual Design met een sprankje Interaction Design.

Ik focus me niet puur op en zijn diepgang, maar vind het ook juist belangrijk om daar andere disciplines bij te gebruiken. Onderwerpen als ethiek, storytelling en cultuur vind ik belangrijk en leuk om te gebruiken als ondersteuning van mijn ontwerpen en concepten. Zo wil ik goede prototypes kunnen maken door bijvoorbeeld HTML en CSS, maar ook door te experimenteren met andere tools. Ik probeer constant nieuwe vaardigheden te leren om dit beter te kunnen doen en begrijpen.

Concept

Design

Development